Ny ägare och samarbeten i Örtaboden - Ockelbo

Ny ägare och samarbeten i Örtaboden - Ockelbo

Anitha Svedlund, Karolina Arnfelt, och nya örtbodens ägare Lisa Alfredsson FOTO: Mattias Färnstrand, KUXAGRUPPEN AB

Lisa Alfredsson tog för en tid sedan över Marianns Örtabod i Ockelbo efter Anna Granath och den 28 september anordnades en officiell invigning för Nya Örtaboden.

– När möjligheten att ta över dök upp bestämde jag mig nästan över en natt, berättar Lisa som tidigare jobbade inom LSS på Ockelbo kommun.

ortaboden-v40-2019-0175.jpg

Under invigningen var det gott om människor i butiken där det bjöds på bra rabatter samt bland annat smoothies och alkholfri cider. Många kom med blommor och önskade Lisa lycka till. En av nyheterna på Örtaboden är behandlingarna som erbjuds av Karolina Arnfelt, driver företaget Kala Hälsa, och Anitha Svedlund, driver Anithas balans och harmoni. I källarvåningen har ett behandlingsrum ställts i ordning där besökarna kan boka behandlingar av många olika slag. Karolina erbjuder det mesta inom klassisk massage och Anitha är ayurvedisk yoga massör och hälsorådgivare.

– Det känns jättebra att kunna samarbeta i lokalen och att verka i en hälsokostbutik känns helt naturligt, berättar Anitha. Det är inte lätt att hitta bra lokaler i Ockelbo, men detta känns perfekt, tillägger hon.

ortaboden-v40-2019-0163.jpg
ortaboden-v40-2019-0231.jpg

Kuxabladet vill passa på att önska Lisa lycka till med butiken och även Karolina och Anitha på behandlingsavdelningen. 


Ockelbo Lundgren - 100 år del III

Ockelbo Lundgren - 100 år del III

KUXABLADET - Nr 174 - 2019

KUXABLADET - Nr 174 - 2019

0