Lennys Julkalender - hela december

Lennys Julkalender - hela december

Julhandeln i full gång och startskottet på detta är en rea som inleddes under namnet black friday men som stadigt utökats till först black weekend och numera black week. En hel vecka där handeln lockar oss med fina erbjudanden som det är lätt att drunkna i. Medan dessa erbjudanden nu kommit och gott lönar det sig ändå att hålla utkik efter bra kampanjer. En högst lokal tradition är den som bedrivs av Patrik Kregert som äger Lennys färg & fysik i Ockelbo.

– Jag har en egen julkalender i skyltfönstret med nya och bra erbjudanden varje dag – hela december, berättar Patrik.

Julkalendern började Patrik med redan 2018, lite som en kul grej.
– Men sen märkte jag också att det gav merförsäljning att lyfta fram produkter på det viset, så det har jag fortsatt med.

Patrik säger att det inte är direkt samma rulljans på försäljningen i hans Nordsjöbutik på vintern som det är under övriga månader. Att hitta nya grepp och locka kunder med bra erbjudanden är viktigt för hela rörelsen. I skyltfönstret är det inte bara dagens vara som syns utan den presenteras i en gemytlig och julig miljö. 
– Det är en bra plats att visa upp mina kampanjer. Många kör förbi här och det är väldigt lätt att stanna till om man ser något man gillar.

Vad det blir för erbjudanden vill Patrik inte avslöja i förhand, men lovar att även publicera dessa i sitt facebook-flöde.
– Har man inte vägarna förbi vill jag ändå sprida informationen så gott det går genom andra kanaler.

Den lokala handeln i Ockelbo är viktig för hela vårt samhälle. Förhoppningsvis hittar många av oss lokala klappar att ge till sina nära och kära, eller kanske till sig själv, nu när julen nalkas.

ICA Ugglebo - Värt att tänka på i juletider

ICA Ugglebo - Värt att tänka på i juletider

Salonger i Ockelbo

Salonger i Ockelbo

0