Fotstugan – firar treårs jubileum

Fotstugan – firar treårs jubileum

Den 25 november firar Fotstugan tre år som rörelse. Då bjuder Lotta Olovsson in till lördagsöppet.
– Det blir 30% kampanj på c/o Gerd produkter, kvittotävling och ett bra tillfälle att komma hit och kika utan att man bokat en behandling, välkomna på en kopp kaffe!

c/o Gerd har under mer än tio års tid produktutvecklat skönhetsprodukter av den absolut högsta kvalitén. De har valt att arbeta med råvaror som har liten eller ingen miljöbelastning för natur, djur eller människa.

– Det är kvalitetsprodukter, många tror att de är dyrare än de faktiskt är. De är dryga och räcker länge, sen är det alltid en bra sak att handla lokalt.

Lotta berättar mer om c/o Gerd som startades av ett syskonpar som på varsina håll verkat inom medicinsk fotvårdare, hudterapeut, massör, spaterapeut, frisör och make up artist.

– De har en väldigt bred bas av kunnande. Företaget döpte de efter sin mor som heter Gerd. 

– Jag har själv alltid använt ekologiska hudprodukter, mamma sålde Marja Entrich produkter redan då jag var i åttaårsåldern, och deras produkter har jag också här.

– Huden är vårt största organ, ta hand om det. 

Småföretagsklimatet är tufft i dessa inflationstider. Lotta berättar att det för henne varit en lättnad att äga sin egen lokal.

– Jag ser inte hur jag skulle kunna få det att gå runt om jag haft en lokal i centrum. Inflationen är kännbar, men det går okej, jag krigar på!

Det finns ett visst mått av skam kring att ta fotvård, upplever Lotta. Som berättar att hon aldrig betraktar en fot på det viset.

– Jag älskar mitt jobb och tycker det är en sann glädje att kunna hjälpa andra. 

– Många kommer också för att de tycker det är avkopplande och gillar miljön. Det finns kunder som säger att det är som om de fått nya fötter efteråt, vilket såklart är jättekul att höra.

Härnäst står julhandeln för dörren och Lotta kommer finnas med på ett flertal julmarknader framöver. 

– Jag kommer stå på Wij under Jul i Ockelbo. Sen kommer jag även vara på Högbo bruks julmarknad och i Axmar hytta.

I år satsar Lotta lite extra på ullstrumpor, om det inte är för kallt kommer hon även erbjuda ett brett sortiment av hudvårdsprodukter.

– Det var något år jag var ute på marknad och det var riktigt kallt, då sålde jag väldigt mycket ullstrumpor som besökarna genast tog på sig.

– Julmarknaderna brukar gå ganska bra och det är ett bra tillfälle att visa upp sig och informera dem som inte känner till Fotstugan.

– Men först vill jag önska bjuda in alla till treårsjubileumet den 25 november, varmt välkomna!

Ica Ugglebo rustar för framtiden – En uppfräschning inomhus är genomförd

Ica Ugglebo rustar för framtiden – En uppfräschning inomhus är genomförd

Elvissamlaren - Ted Ekström

Elvissamlaren - Ted Ekström

0