Ockelbopresentkort  - Gynnar lokal handel

Ockelbopresentkort - Gynnar lokal handel

Ockelbopresentkorten finns i ett praktiskt format som enkelt passar i plånboken eller korthållaren. Korten är populära presentartiklar, personalgåvor eller en present till någon som ”redan har allt”. Den stora fördelen jämfört med en kontant gåva är att pengarna helt säkert kommer omsättas i någon av de lokala butikerna.

Det är lätt att ta för givet att en ort ska ha en klädaffär, bilmekaniker, blomsterhandel, frisör... Listan kan göras lång, men verkligheten är att i en liten kommun som Ockelbo behövs varje kund för de flesta av dessa rörelser för att gå runt. 

Det är ett rikt utbud av näringsidkare som accepterar Ockelbopresentkort som betalmedel. Försäljning av presentkorten sker på Ica Ugglebo i Ockelbo och finns i valörerna 50, 100, 200 kronor. Det går även bra att köpa presentkorten på Parfymeri Chic om man betalar med Swish, på Ica går det bra att betala med kort eller kontant. Giltighetstiden är ett år från utfärdandet. Önskas ett större antal presentkort köpas av en företagskund går det att beställa på Parfymeri Chic mot faktura.

Håll Ockelbo presentkortet i åtanke nästa gång du ska inhandla en present och gynna den lokala handeln. Det kan till exempel användas till inköp av en bit mat, en ny frisyr, en förpackning lego, fotmassage, en ny armatur, en klädartikel eller ett nytt avgassystem... Ett oslagbart rikt utbud och alla förslag hittar du i Ockelbo kommun, det är väl värt att behålla. 



Mer på Kuxa.se

Handla med Ockelbopresentkort här: 

Anithas Balans & Harmoni

Berggrens blomster

BilEss AB/Mekonomen

Cambodia Meet & Eat

Camillas spel & kiosk

Camillas hälsa & fritid

Du & Jag

Ekbacken Wijberget

Face & Beauty

Fotstugan

Freimans padel

Handlarn´

Hårcentrum

Ica Supermarket Ugglebo

Kattis Tårtdesign

Kjellas Mack

Kundköp i Ockelbo AB

Lennys Färg & Fysik AB

Madeleines Helhet & Hälsa

MultiLivs

Optikern i Ockelbo AB

Parfymeri Chic

Pärlans bygghantverk

Raggsocka Logi

Sveas Kafé

Tempo Åmot

Thuns Rehab

Wij Maskincenter AB

Åkessons El (ELON)


0