Premiärkväll - Ockelbo beauty and wellness

Premiärkväll - Ockelbo beauty and wellness

FOTO: Johan Beijer, KUXAGRUPPEN AB

Under kvällen på fredagen den 29 November var det smygpremiär för Ockelbo Beauty and Wellness som öppnar salong i gallerian i centrumhuset mitt i Ockelbo. Gästerna hade inbjudits till en VIP kväll och blev därmed de första potentiella kunderna att besöka lokalen.

– Det bjuds på bubbel och snittar. Alla gäster får en goodiebag och vi kommer lotta ut en del produkter vi säljer, berättar Anno Jonsson som är initiativtagare för Ockelbo Beauty and wellness.

Sandra Ahlman och Anno Jonsson, till höger syns Annos son Alexis. FOTO: Johan Beijer, KUXAGRUPPEN AB

Ungefär 60 inbjudna gäster besökte salongen som är 100 kvadratmeter stor till ytan, det höga besöksantalet gjorde att serveringen fick ske i lobbyn alldeles utanför salongens portar. Lokalerna är helt nyrustade och ligger där café Lamijas huserade innan flytten under hösten. Det finns tre behandlingsrum i lokalen och även en yta för så kallad spray tanning.

FOTO: Johan Beijer, KUXAGRUPPEN AB

– Det var Maja Danbrink, som driver Hårcentrum intill, som tipsade mig om att lokalen skulle bli tom. Jag ringde kommunen direkt och ville komma och kika. Så det är tack vare Maja vi står här idag, berättar Anno.

Anno har bedrivit liknande verksamhet utifrån sitt hem i ungefär tre års tid och har tidigare jobbat på salong.

– Jag gör fransar, naglar, kosmetisk tatuering med mera.

Även Sandra Ahlman jobbar på Ockelbo Beauty and Wellness.

– Senaste halvåret har jag gjort hembesök och erbjudit medicinsk fotvård och hotstone massage. Men det blir första gången jag jobbar på salong, berättar Sandra glatt.

Båda är överens om att det känns jättekul att driva en egen salong.

– Det har alltid varit min dröm, avslöjar Anno.

Det kommer erbjudas behandlingar från topp till tå. Även ansiktsbehandling och vaxning finns med på en lång lista av möjligheter.

– Tid bokar du enklast genom tjänsten "boka direkt" på internet. Du kan hitta en länk via vår facebook- eller instagramsida, berättar Anno.

– Det går även bra att ringa mig om du saknar den möjligheten, säger Sandra. 070-696 41 26 är numret.

– Vi hoppas även få med oss Sandra Jakobsson i salongen, som är erfaren hudterapeut, men det är inte klart ännu.

FOTO: Johan Beijer, KUXAGRUPPEN AB

Efter intervjustunden är förbi öppnas portarna och nyfikna gäster anländer. Många gratulerar tjejerna och några kommer med blommor. 

Dagen därpå inbjöds allmänheten till öppet hus under skyltlördagen och nu är verksamheten officiellt igång. Boka din behandling hos Ockelbo beauty and wellness redan idag. Kuxabladet passar på att önska ett stort lycka till!


Från 300 kr ink moms, formgivning och leverans inom KUXAREGIONEN.


Julstämning året runt - i Ingers källare

Julstämning året runt - i Ingers källare

Fotoutställning av Bergbyelever

Fotoutställning av Bergbyelever

0